Ska du flytta kontoret och behöver frakta hela inredningen till en ny adress, eller frakta något annat? Eller ska du kanske flytta från din bostad till en annan? Det finns flera fraktfirmor att välja mellan, men om du verkligen vill bidra till en mer miljövänlig framtid ska du välja en fraktfirma som jobbar för detta.

Hur väljer man fraktfirma?

Det finns några grundläggande saker som du bör titta på:

  • Erfarenhet

Hur arbetar fraktföretaget och vilka kunder har de? Det är viktigt att de har erfarenhet av biltransporter och transportbranschen eftersom detta gör att de förstår problemen och snabbare har lösningarna.

  • Senaste tekniken

Har de bra bilar och erbjuder lösningar med teknik där det går snabbt och där din leverans kan spåras?

  • Skalbara lösningar

Om du anlitar fraktfirman i egenskap av företagare behöver du anlita någon som har skalbara lösningar och möjlighet att växa beroende på hur din framtid ser ut. Tjänsterna ska kunna anpassas till dina behov.

  • Hållbarhet

Företaget ska sträva efter att vara miljövänligt och gärna också ha en policy för detta som de arbetar efter. Vi hjälps alla åt för att skapa en bra framtid.

  • Säkerhet

Fungerar säkerheten som den ska eller uppstår olyckor eller tekniska problem på grund av att fraktföretaget orsakar dem? Det handlar också om att det som fraktas ska komma fram i samma skick som då det plockades upp. En annan faktor är också leverans “on time”. Här kan man söka efter någon form av garanti för leveransen.

  • Försäkringar

Kontrollera att fraktfirman har erforderliga försäkringar om något skulle hända med dina eller företagets ägodelar.

Nästa steg

När du konstaterat att dessa grundläggande faktorer finns på plats är det dags att titta på priser och andra detaljer som du önskar lyfta. Ett företag som levererar på att punkter inom frakt är Fraktus. De är dynamiska och intressanta och startade med en filosofi att modernisera fraktbranschen och de sätter också en ära i att vara kunskapsförmedlare till sina kunder.

Fraktusvärlden – en värld av möjligheter

Fraktbranschen är i ständig förändring och utvecklingen går ännu snabbare nu med digitalisering på alla plan. Fraktus är ett miljömedvetet och supermodernt företag, de är ett av de fraktbolag som driver utvecklingen in i framtiden. Här pågår ett medvetet arbete för att skapa miljövänliga fraktalternativ medan man tar distans från gammal och smutsig frakt. Fraktus klimatkompenserar näst intill alla sina frakter och har flera färdiga fraktalternativ att välja mellan om man så önskar.

Rätt transportsätt och leverans i tid är viktigt, vilket också är en av Fraktus styrkor. De har också en mycket funktionell fraktkalkylator med kontrollfrågor att svara på för att få ett exakt pris uträknat. Du kommer heller inte att missa något i processen eftersom frågorna är en komplett kontrollfunktion. Här kan du också hitta de bästa lösningarna – om det inte är en speciallösning, då kan man prata med Fraktus direkt.

Author